Free zone

Што значат зборовите на жените?

Нашиот совет секако би бил во тоа да не се впуштате, туку едноставно да одолеете, климнете неколку пати со главата и кажете да. На тој начин ќе си заштедете себеси 10 години, но за ретките ентузијасти меѓу мажите, еве речник… Среќно!

Што значат зборовите на жените?

1. Да – Не.
2. Не – Да.
3. Можеби – Не.
4. Ни треба – Јас сакам.
5. Жал ми е – Ќе зажалиш.
6. Мораме да разговараме – Си нае*ал.
7. Секако, само напред – Да не даде Господ да се осмелиш.
8. Прави што сакаш – Ќе платиш подоцна.
9. Не сум лута – Секако дека сум лута, идиоту!
10. Баш си внимателен вечерва – Само секс ти се врти во мислите?

Напиши коментар