Free zone

Сигурни сте дека сакате ваква жена?

Кога ќе запознаете некоја девојка сигурно една од желбите ви е да ве дружи додека играте PES? За многумина таа би била совршена, но откако ќе ја погледнете новата реклама на Pro Evolution Soccer и Sony Erricson Xperia PLAY, ќе го промените мислењето.

И на крај да резимираме, жените треба да останат жени, а мажите да продолжат со своите активности и да не се мешаат некои навики на двата пола 🙂

 

 

Напиши коментар