Free zone

Скриена камера: Со голи гради ги “почестила” момчињата во теретана (Видео)

Вежбајќи во една теретана не можеле да им поверуваат на своите очи кога на една девојка која дигала тегови и се откопчал градникот и ги открил нејзинитѕе голи гради.

Се работело за скриена камера која ги забележала различните реакции, од воодушевување, преку  загриженост, до срамежливи погледи.

https://www.youtube.com/watch?v=Y6-55BWxy_I

Напиши коментар