← НАЗАД НА БОЗА

Слушнете ја новата песна на “Металика” (Видео)

Слушнете ја новата песна на “Металика” (Видео)
763 Читања

Во прашење е нумерата “The Lords of The Summer”, која популарната група ја изведе премиерно на нивниот концерт во Богота.

Инаку Металика во моментот се наоѓа на турена во Јужна Америка, а потоа ќе одржи концерти во Европа и Канада.

Слушнете ја нивната нова песна

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk