After Midnight

Став кој привлекува љубов

Насмејте се

Среќниот став има неверојатна привлечност, но ќе се шокирате колку од жените забораваат на едноставна насмевка пред средба со новиот, кажува Rejčel Dinero доктор по психологија и директор на програми во колеџот Cazenovia, Њу Јорк. Но не мислиме на лажна насмевка. Можеби е тешко да бидеме весели доколку моментално не сме расположени .

Истражувањата покажуваат дека релаксирање на мускулите на лицето кои се потребни за насмевка може значително да го подобри вашето расположение.

Зрачете со самодоверба

Самоуверениот став делува како центар на внимание, нагласувајќи ги сите ваши големи квалитети. Самодовербата се раѓа кога ќе почнете да размислувате за поголема слика.

Превземете контрола над вашата судбина

Кога цврсто ги држите уздите на вашиот живот и не се плашите од донесената одлука, се се сведува на тоа дали сте во ситуација да пронајдете радост во вашиот живот, и да не ви треба маж за за да бидете среќни, кажува Maršalov.

На пример ако секогаш сакате да имате куќа нема причина да го чекате човекот на вашиот живот за да ја исполните оваа желба. Според американската национална асоцијација , 21 % од купувачите се жени. Превземете контрола над својот живот и независност и самодоволна атмосфера која во овој случај зрачи и е многу привлечен за другите. Со овој став привлекувате љубов кај мажите.

Напиши коментар