← НАЗАД НА БОЗА

Свадбата на едно момче што умира, кое раскажа се за љубовта (Видео)

Свадбата на едно момче што умира, кое раскажа се за љубовта (Видео)
723 Читања

На почетокот на оваа година Rowden и Leizel решиле да склучат брак и да ја овековечат пред Бога својата долгогодишна љубов, која им подарила една ќеркичка. Свадбата била закажана за 8 јули 2014 година, денот на кој Rowden требало да наполни 30 години. На почетокот на мај, сепак, била поставена тешка дијагноза – Rowden имал рак на црниот дроб во четврт стадиум. Му останало само малку. Покрај тешката состојба, единствената желба на младиот човек била да се заколне на вечна љубов пред неговата сакана.

Видеото што ќе го видите е направено со многу болка од блиските на младоженците, но е најмоќното сведоштво за моќта на љубовта!

httpsv//www.youtube.com/watch?v=eVocnNIgKwY

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk