Free zone

Убавицата и манијакот: Слика и не прашува, а не е папарацо!

Кој зне што се сликал!
Саемот БГ кар шоу за почува денеска, но многу од луѓето не доаѓаат да ги видат автомобилите! Еве еден од нив. Се доближи зад грб, ја стави раката под здолништето и… Сепак, не беше последен во фото-ланецот па сега неговата слика се шири на интернет!
Воајер или ентузијаст, што мислите…

Напиши коментар