Free zone

Вака изгледаат мажите на шопинг!

Жените се немилосрдни и без разбирање кога станува збор за шопинг. Очекуваат тоа што за нив е интересно и занимливо во исто време да е добро и за мажот.

Епа некој се потрудил да ги собере сликиве и да покаже како изгледаат мажите кога жените ги малтретираат!

Девојки, жени, оставете ги мажите да го праавт тоа што сакаат! Доколку ви ги исполнува сите желби, сигурно има зошто го прави тоа. Или ве сака многу или сака некој друг. Затоа пробајте да останете жената која ја запозна, затоа што подоцна …

 

images_statii_foto_mazite-soping_01 images_statii_foto_mazite-soping_02 images_statii_foto_mazite-soping_03 images_statii_foto_mazite-soping_04 images_statii_foto_mazite-soping_05 images_statii_foto_mazite-soping_06 images_statii_foto_mazite-soping_07 images_statii_foto_mazite-soping_08 images_statii_foto_mazite-soping_09 images_statii_foto_mazite-soping_10 images_statii_foto_mazite-soping_11 images_statii_foto_mazite-soping_12 images_statii_foto_mazite-soping_13 images_statii_foto_mazite-soping_14

Напиши коментар