Celebrity

Валцерот на Ентони Хопкинс направен пред 50 години

Никогаш немаше ни да замислите дека господинот Ентони Хопкинс пишува инструментална музика. Никогаш и немаше да се сетите ниту да земете во предвид дека пред 50 години би можел да напише валцер, а истиот да биде изведен дури сега.

Големата холивудска икона и ѕвезда ги изненади сите. Холандскиот виолинист Андре Риу со голема чест го изведува и ја раскажува целата приказна како таа мелодија завршува токму во неговите раце.

 

Напиши коментар