← НАЗАД НА БОЗА

Верувате ли во секс без љубов?!

Верувате ли во секс без љубов?!
692 Читања

Врските без обврски се честа тема на бројни филмови и серии, па затоа не чуди што толку често се прашуваме дали таквото сценарио е можно и во реалниот живот. Секако дека е! Иако во друштво владее мислење дека само мажите можат да ги разделат љубовта и сексот, факт е дека ова го умеат и жените.

Уште од осумдесеттите години на минатиот век или од појавата на “Сексот и градот”, жените станаа многу послободни кога е сексот во прашање. Покрај тоа што послободно зборуваат за сексот и во кревет не се плажат да го побараат она што го посакуваат, жените станаа свесни за фактот дека сексот без љубов може да обезбеди многу задоволства.

Значи, жените без никаков проблем можат да го одвојат сексот од љубовта. Затоа се поголем е бројот на жени кои влегуваат во врски без обврски кои им овозможуваат уживање и неверојатен секс – без љубов, без разговор по акцијата, без тепање и мазење, туку само чиста забава и задоволства кои од неа произлегуваат. Единствен пробелем е што малку мажи веруваат во тоа, но со заедволство би провериле дали сте сериозни.

Со или без љубов, сексот е прекрасен составен дел од животот кој овозможува телесно задоволство. Бидејќи, љубовта, за жал не гарантира секогаш и добар сексуален живот. Иако многумина и понатаму се одлучуваат на секс само со саканата личност, нема ништо лошо во тоа да уживате во физичкото задоволство без присуство на емоции. Од хемија и страст не мора да се роди љубов, но тоа не значи дека не треба да си дозволите да уживате во одличен секс.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk