Free zone

Во најмалиот автомобил во светот ставиле мотор од насјбрзиот мотор во светот

Smart има вграден мотор со сила од шеесет коња. Неколку момчиња одлучиле оваа машина да ја заменат со 170 коња јак мотор од најбрзиот мотор на светот. Погледнете го видеото, забавата е загарантирана.

Smart е еден од најмалите сериски произведени автомобили нво светот, а Suzuki Hayabusa е најбрзиот сериски мотор на светот.

Ентузијастите од ова видео го споиле, наизглед неспоивото. Резултатот можете да го погледнете во приложеното видео.

Ви препорачуваме да го намалите гласот, инаку ќе скокнете од стол.

Напиши коментар