After Midnight

Заради овие две грешки немате среќа во љубовта!

Мислите дека правите се што е во ваша моќ, но љубовната среќа секогаш ви бега? Голема е веројатноста да ги правите овие две грешки

Ви се чини дека давате се од себе за да ја пронајдете љубовта? Понекогаш не сме ни свесни дека во потрага по љубовта правиме грешки заради кои истата таа љубов не избегнува во широк круг. Ова се двете грешки заради кои тешко ќе ја пронајдете сродната душа, а ако не престанете да ги правите, тешко дека некогаш ќе бидете среќни.

Барате лиши момчиња

Знаеме дека има нешто неверојатно и привлечно во момчињата кои не се претерано заинтересирани, но трчањето по таквите е рецепт за тага. Задоволството кое ќе го почувствувате откако ќе добиете едно такво момче трае релативно кратко, а многу бргу наместо него доаѓа немир, бидејќи лошите момчиња остануваат лоши момчиња. Токму оваа склоност кон лошите момчиња е симптом и причина на друг, многу поважен проблем.

Немате доволно самодоверба

Девојките кои бараат лоши момчиња подсвесно веруваат дека едноставно не заслужуваат подобро, па не се ни трудат да добијат подобро. Ако немате доволно самодоверба, прифатете ги правилата на игра кои можеби не ви се допаѓаат, а сето тоа со цел барем на кратко да добиете нечија љубов.

Проблемот е во тоа што со таквото однесување испраќате порака дека не барате и не заслужувате почит, а ако не мораат да ве ценат, нема ни да пронајдете момче кое е подготвено тоа да ви го овозможи.

Напиши коментар