Free zone

Збогум на смрдливите нозе

Решението е дури и смешно едноставно. Дефинитивно најлошата работа што може да се случи на маж е – смрдеата на нозете. Модниот уредник Ден Мишел одговорил за најсрамото нешто што може да му се случи на секој маж:

–          Мажите сакаат да вежбаат, да спортуваат и смрдливите нозе доаѓа заедно со тоа. Има една препорака што може да ја пробате. Менувајте ги чорапите секој пат кога вежбате. Доколку имате дома некој вид средство што содржи миконазол нитрат, како што е талкот во прав, комбиниран со памучни чорапи ,може да нанесете на вашите стапала кои ќе ја апсорбираат потта. Смрдеата ја предизвикува бактерија која се појавува со потта која е во допир со најразлични не памулни чорапи.

Напиши коментар