Free zone

Жената сака да слушне и тоа што не го мислите или не е вистина!

Во поглем дел од времето не ги разбираме жените, но еве да земеме дека ќе се обидеме да направиме се во врска со тоа.

Има некои работи кои може да ги направите и да си ја олесните врската и полесно да поминува денот.

  • Подарите цвет . Воздржете се да спомнете дека за него сте платиле – знае! Доколку сепак се одлучиш за кладилницата и таму те послужи среќа, тогаш вложи ги парите во 2 карти за кино или театар, а можеби и некоја карта плус за нејзините пријателки. На нејзината среќа ќе нема крај!
  • Покани ја на гости, заедно да гледајте спортски натпревар комбиниран со пиво и грицки, но можеш да направиш и еден мал трик. После 15 минути, откако таа веќе ќе се замори однатпреварот, пушти и го нејзиниот омилен филм, кој веќе ќе чека подготвен на DVD. Ќе бидеш најдобриот дечко на светот! Тука има и опасност, и следниот пат кога ќе гледате утакмица, може да очекува слична работа.
  • Комплиментите секогаш, ама секогаш успеаваат. Нема девојка што нема да падне и да се растопи на нив!
  • Баш кога сте со густ распоред, пробајте да се сетите, запиши во телефонот, намести аларм… И нормално, доколку се сетиш во последен момент, тркни до продавницата што работи 24/7 по една Милка со јаготки.

Напиши коментар