Free zone

Жените ги манипулираат мажите!

Еве како стојат работите. Вие мислите дека ја контролирате жената, а всушност таа го управува возот! Да не заборавите дека повеќето жени, свесно или несвесно, го контролираат својот партнер на мошне суптилен начин. И додека некои мажи мислат дека држат сè под контрола, всушност работите стојат поинаку.

Неизречени закани – Жените многу добро знаат да им се заканат на мажите без користење на конкретни зборови. На пример, ако таа сака да се омажи, а партнерот сеуште не ја запросил, жената суптилно ќе му даде до знаење дека повеќе нема време за чекање, така што подобро е да побрза.

Солзи – Со солзите жените имаат големо влијание врз мажите и тоа е нешто кое што секогаш пали.

Секс – Што да се каже повеќе… играјќи на “картата” секс, жената секогаш го добива тоа што ќе посака.

Девојка во неволја – Иако таа е независна и модерна жена, секако, се претвора во “девојка во неволја”, секако кога тоа и е во прилог.

Споредување со друг пар – Кога на својот партнер сакаат да им порачаат нешто, жените обично го споредуваат со некој друг пар и со тоа сугерираат што очекуваат од него.

Напиши коментар