Free zone

Жените не сакаат мажи со брада

Резултатите на неодамнешните истражувања покажаа дека поголемиот дел од жените не скаат мажи со брада.

Според жените, мажите со брада се помалку привлечни, делуваат постаро и поагресивно. Во последниве години многу популарни мажи како што се Бред Пит, Дејвид Бекам, Џони Деп ја пуштија брадата. Па дури и принцот Вилијам на неколку наврати се пјави со брада. Сето тоа имаше влијание врз модниот тренд кај мажите. Сето тоа навело на ова истражување во кое учествувале огромен број на жени. На нив им биле покажувани фотографии од мажи со и без брада. Поголемиот дел од жените сметале дека кога мажот е свежо избричен е многу попривлечен.

Е сега дали ќе го пратите трендот или ќе ги освојувате жените, останува на вас.

Напиши коментар