After Midnight

Како да ги препознаете жените кои лесно може да ги однесете во кревет?

Мажите често веруваат дека немаат доволно среќа и шарм да заведат девојка а цело време всушност само се работи за погрешен избор. Некои жени не е воопшто тешко да ги однесете во кревет.

Еве како да ги препознаете:

Жените кои се несреќни

Жените кои не се задоволни од својот живот бегаат од реалноста и така стануваат лесна цел за оние кои се во потрага по авантура. Доволни се само неколку добри комплименти во вистинскиот момент за таква жена да се најде во облаците. Но внимавајте затоа што можете многу да ја повредите.

Депресивна жена

Жените склони кон депресија полесно паѓаат на заводниците.Тие ги гледаат како нивни спасители, но среќата која ќе ја најдат со нив наскоро ќе се претвори во депресија. Едноставно затоа што ќе влезат во нов проблем. Нејзиниот спасител ќе избега, и таа ќе се депримира, но овој пат со причина.

Жена со бујна фантазија

Ваквиот тип на жени ќе поверуваат на секаква приказна, за заедничка иднина, и сето тоа без никакви конкретни резултати. Сепак, таа во својата глава ке си создаде слика на која ке се надева иако можеби од тоа нема да има никаква вистина.

Жената на која сексот и е оружје

Многу жени веднаш ќе скокнат во кревет со маж, бидејќи сексот е начинот на кој добиваат чувство на љубов. Заводниците ги демнат овие жени и ги искористуваат за секс, а тие пак се врзуваат за нив емотивно, а во повеќето случаи остануваат разочарани.

Напиши коментар