After Midnight

Необични секс вистини за жените кои не сте ги знаеле

Најдолгиот снимен оргазам траел 43 секунди. Во продолжувањето помага наизменичното стегање и опуштање на стомачните мускули, но само до 3 пати при што се лачи хормонот окситоцин.

По одот се познава жената

Експерите можат да ја проценат женската способност да доживее оргазам според нејзиниот од. Колку таа повеќе го прекршува своето тело при движењето толку полесно може да доживеете оргазам. Доколку застане со раздвоени нозе и започне да ги мрда колковите во форма на 8 може да се забележи дали таа поседува слаба флексибилност во колковите и со тоа го ограничува бројот на оргазмите.

Богат партнер

Докажано е дека жените имаат повеќе оргазми ако нивниот партнер е богат. Тоа се должи на генетиката и борбата на жените за обезбедување опстанок уште од каменото доба. Ако партнерот го има тоа што е потребно таа нема да гладува. Во денешно време парите го имаат приматот, бидејќи тие предизвикуваат грижи кои не можат инстантно да се заборават за време на сексуалниот однос, а жените не можат целосно да се опуштат.

Женскиот клиторис со должина од 0,5-3,5 cm

Должината на женскиот клиторис изнесува од 0,5цм до 3,5 цм. Експертите тврдат дека дури за 30 проценти е поверојатно жената да доживее оргазам ако носи чорапи за време на сексот. Тајната е во тоа што топлите стапала ја држат температурата на телото повисока и повеќе крв останува во клиторисот, а со тоа и оргазмот е поинтензивен. Оралниот секс со топлите негови усни под ладниот туш е вистинската комбинација.

Најдолгиот оргазам е 43 секунди

Најдолгиот снимен оргазам траел 43 секунди. Во продолжувањето помага наизменичното стегање и опуштање на стомачните мускули, но само до 3 пати при што се лачи хормонот oxytocin.

Изострено сетило за мирис

За време на оргазмот се зголемува чувствителноста на сетилото за мирис. Така кога свршувате помирисајте на пример некое бебешко масло, повторете го тоа неколку пати и следниот пат кога ќе имате секс за време на предиграта направете го истото. Мирисот ќе ве потсети на чувството и многу побрзо ќе свршите.

Повеќекратен оргазам

Истражувањата покажаа дека речиси секоја жена може да доживее повеќекратен оргазам. Зачудувачки е тоа што оваа бројка расте со текот на годините. После првиот оргазам тргнете се од клиторисот и почнете да стимулирате друг дел од таа област и ќе ги научите тие мускули да очекуваат нов, подобро отколку првиот…

Напиши коментар