After Midnight

18 работи кои сака да му ги правите додека орално ве задоволува

Оралниот секс е задоволство за оној што го добива, но може да биде и за оној кој го дава. Ако знаете дека постојат некои мали работи кои тој обожува да му ги правите, тогаш и сами знаете дека треба да ги направите.

18-raboti-koi-toj-bi-sakal-da-mu-gi-pravite-dodeka-oralno-ve-zadovoluva-01

А, ова се нашите претпоставки што секој маж би сакал да му правите додека тој орално ве задоволува:

1. Играјте си со неговата коса додека уживате во чувството на неговиот јазик на вашиот клиторис. Кога чувството ќе ви се засили, почнете да го влечете за коса.

2. Завиткајте ги нозете околу неговиот врат и кога ќе доживеете оргазам, притиснете ги нозете кон неговата глава.

3. Ако му се допаѓаат задници, тогаш кренете го задникот за да може да ве допре.

4. Наместо цело време да ги држите очите затворени, гледајте го во очи за да знае дека вашиот фокус е комплетно посветен на него.

5. Допирајте ги вашите гради. Некои жени полесно доживуваат оргазам кога си играат со брадавиците. Плус, кога ќе ве погледне, ќе има што да види.

6. Движете се со колковите во истиот ритам во кој тој го движи неговиот јазик. Тој ќе го обожува чувството на вашата вагина која се трие од неговото лице.

7. Посегнете по перницата и закопајте ги ноктите во неа. Ова ќе му овозможи да види колку уживате во оргазмот.

8. Или, ако може да му ги досегнете рамениците, закопајте ги ноктите во неговото месо. Тој ќе увиди колку уживате во неговиот јазик онолку колку што ноктите ви се зариени во него.

9. Кога неговите раце ги држат вашите колкови, фатете му ги рацете и пренасочете ги на вашите гради.

10. Или, ако сте во позиција каде што можете да му ги дофатите рацете со вашата уста, цицајте еден од неговите прсти. На овој начин, тој може да замислува дека вие орално го задоволувате, додека тој ви го прави истото вам.

11. Не заборавајте да поделите комплименти. Дајте му охрабрување од типот: „Ќе направиш да свршам толку силно ако продолжиш така да ги движиш усните.“ или пробајте нешто едноставно како: „Тоа е совршено. Продолжи. Не застанувај.“

12. Не се плашете да му наредувате – „Побрзо. Посилно. Побавно.“ – тој ќе биде задоволен што го водите.

13. Кога знаете што прави, фатете му го вратот и повлечете му ја главата поблиску до вашата вагина, Можеби вие мразите кога за време на орален секс тој ви ја грабнува главата, но тој го обожува тоа.

14. Ако сте тип на жена која повеќе сака романтичност за разлика од грубост, држете му ја дланката и стегајте ја. Дури може и невино да го триете палецот од неговата кожа. Актот ќе добие уште поголема интимност.

15. Кога ви се допаѓа она што го прави, стенкајте колку што можете. Тоа ќе го охрабри да продолжи така.

16. Ако ви е непријатно да стенкате, тогаш вашето отежнато дишење ќе му даде знак колку уживате во неговиот допир.

17. Ова нема потреба да се каже – омилената машка поза е 69 бидејќи нема ништо повеќе што тој би сакал додека орално ве задоволува.

18. Ако некоја од идеите на листава ви звучи непривлечно или неточно, тогаш отфрлете ја.

Сигурни сме дека тој сака да уживате. А, ако сѐ што сакате вие е да лежите и да уживате тогаш направете го тоа. Запомнете, оралниот секс е за ваше задоволство, не негово. Но, не е лошо ако двајцата успеете да бидете задоволни.

Напиши коментар