After Midnight

3 типа на жени, кои мажите никогаш нема да ги напуштат

Жените, кои мажите никогаш нема да ги напуштат – ги има! Е, добро де – никогаш не вели никогаш, но точно е дека има такви дами на кои господата не само што тешко можат да им одолеат, туку уште потешко можат да се разделат од нив. Кои се тие? Запознајте се со…

Манипулаторката

Всушност таа не е само манипулаторка – тоа го можaт повеќето жени, а вешта манипулаторка! Што значи тоа? Па знае точно која “жртва” да си ja фати и умее да ја држи под контрола. Таа не влегува во улогата на слабо и беспомошно суштество кое има потреба од заштита, туку на силна и самостојна жена, а тоа директно ги излудува мажите.

Железната лејди

Мажите ги сакаат силните, независни и своеволни жени – тоа е докажано! Но во случајот не зборуваме за бескрупулозните девојки кои газат се пред себе и немаат потреба од никого, за да ги постигнат своите цели. Станува збор за претставничките на понежниот пол, кои умеат да ja покажат женска сила и едноставно не ја играат улогата на послаб пол. Затоа и мажите се подготвени на се за да ги натераат да се чувствуваат како на седмо небо.

Егоистката

Таа не е егоист во најлоша смисла на зборот. Таа едноставно не го манипулира мажот, не го користи, ниту пак се обидува да го контролира. Таа живее за себеси и ги насочува напорите само врз сопствената личност. И токму затоа оваа дама не се стреми да го менува мажот. Слободата, која му ја дава, ја прави едноставно неодолива во неговите очи.

Напиши коментар