After Midnight

4-ри знаци дека си секси девојка

Сигурно одамна сте забележале, но сепак ќе ве потсетиме дека секси не значи совршени физички предиспозиции. Некои мажи претпочитаат слаби девојки, други ги привлекуваат повеќе сочните девојки, трети немаат конкретен тип. Не еднаш сме зборувале за тоа дека има девојки кои не се особено атрактивни, но пак околу нив е полно со кандидати. Зошто ви го велам сето ова? Бидејќи да си секси е на прво место состојбата на духот! И без оглед на фигурата, косата, очите, градите, секоја од вас е секси, доколку се пронајде себе си во наредните 4 знаци.

  • Секси жената не ги мрази мажите. Таа наоѓа заеднички јазик со посилниот пол и не се срами да покаже интерес и симпатии. Често дури повеќето нејзини пријатели се имено мажи.
  • Секси жената се цени себе. Таа никогаш не се сомнева во својата убавина, секогаш манифестира достоинство и се држи на ниво.
  • Секси жената се гордее со себе. Не си влева комплекси на инфериорност, ниту пак им овозможува на другите да поттикнуваат такви.
  • Секси жената го сака…сексот! таа чита за сексот, гледа цртани филмови за возрасни, не се срами да зборува отворено за него. И најмногу од се-сака да го прави тоа.

Напиши коментар