After Midnight

7 видови секс кои е најдобро да ги пробате додека сте сингл

Секогаш е подобро да се забавувате додека сте сингл, отколку кога одговарате и за емоциите на партнерот.

А, затоа што сигурно и вие имате листа на забранети работи кои би сакале да ги пробате барем еднаш, најдобро е тоа да го направите додека сте сами.

Ова се 7-те видови секс кои секој самец сака да ги испроба. Вие скратете ја или продолжете ја листата по желба.

1. Секс со згоден/на пријател/ка

Сите имаме по некој пријател или пријателка кои потајно би ги однеле во кревет. Искористете ја шансата пред да влезете во врска.


2. Секс со некој кој не го разбира вашиот јазик

Кога не се разбирате со зборови, ви остануваат само допирите.


3. Секс со колега

Често се случува флертот од канцеларијата да прерасне во сексуална тензија на која е тешко да одолееш. Иако е ризично, ако сте сингл, не си поставувајте строги граници.


4. Секс со некој од минатото

Зборуваме за дечко или девојка со кој/а сте биле додека сте биле премлади, а до ден денес чувствувате физичка привлечност без емоции.


5. Секс за една ноќ

Со тотален странец кој нема да го видите веќе никогаш во животот.


6. Интернет секс

Возбудливо, само мора да бидете посебно претпазливи кој се наоѓа од другата страна.


7. Секс кога имате лош ден

Затоа што ништо нема да ви го поправи расположението побрзо и поефикасно.

Напиши коментар