Free zone

Добри или злобни? Тоа што прво ќе го видите за вас ја открива вистината за вас

Добри или злобни? Тоа што прво  ќе го видите за вас ја открива вистината за вас.

Доколку на прв поглед на сликата го забележите океанот, вие имате нежна природа и никогаш не можете да одбиете услуга која се бара од вас. Секогаш сте од страната на правдата и се обидувате да го задржите мирот. Вие сте познати по тоа што ги ставате другите пред вас. Први сте кога треба да им се помогне на оние кои имаат потреба од тоа и им служите на другите дури и ако тоа значи дека ќе се жртвувате себеси. Луѓето што ве познаваат велат дека сте најдобрите личности кои ги познаваат. Само бидете свесни дека на овој свет постојат луѓе кои би можеле да ја искористат вашата добрина.

Доколку на сликата прво што ќе ви падне во очи е човек вие сте топла и грижлива личност. Сакате да присуствувате на социјални собири и да запознавате нови луѓе, но исто така сте и многу емпатични. Вашата разиграност е шармантна, но никогаш не ја преминувате границата. Сите се чувствуваат удобно околу вас бидејќи можете да ги насмеете во секое време.

Доколку во прв план ви е бродот на сликата, тогаш вие сте способни за зло, но тоа не значи и дека сте тотално лоша личност. Вашата директност може да се доживее како зло од страна на оние личности кои не ве познаваат толку добро. Изгледа дека во денешното општество високата самодоверба е еден вид меч со две острици. Но, доколку го држите вашиот темперамент под контрола, особено во стресните ситуации, тогаш ќе го надминете и овој проблем.

Напиши коментар