Велат дека најдобрите оргазми се оние кои морате да ги чекате, а за тоа постои и термин едџинг.

Потребно е да дојдете многу блиску до оргазмот, а потоа да се повлечете. Во прашање е згломување на возбудувањето, чекање, желба за повеќе, а оргазмот следи после сето ова.
Едџинг за кратко стана омилена сексуална игра и често им се препорачува на луѓето кои играат во пар или сами. Обидете се да имате сексуална активност и пред завршување, повлечете се, почекајте 5 минути и повторете го процесот. Одложувајте го оргазмот барем три пати пред да свршите.

Кога е во прашање најдобриот секс, не се работи само за гениталиите, туку и за користењето на сексуалната енергија. Еџинг е одличен начин да го постигнете врвот на уживањето.

Напиши коментар