After Midnight

Фелацио кое ќе го фрли на колена

Брз и див фелацио не значи добар и квалитетен орален секс. Често пати како на жените, така и на мажите овие работи им се допаѓаат кога се одвиваат полека и нежно.

Наместо да се трудите да се однесувате како девојките од филмовите за возрасни, пробајте ја тактиката на мачката. Кога е таа гладна врти околу млекото, а кога ќе го добие го пие со сласт.

Додека он спокојно лежи, пикнете се под прекривката и опсипете го со бакнежи. Започнете со нежни бакнежи по долниот дел од стомакот, а кога ќе се возбуди спуштете се и подоле. Бакнувајте го по целата должина неговиот пенис.

Кога бакнежите ќе го направат своето, тогаш јазикот нека ви биде главно оружје. Посветете се на најосетливото место од пенисот, главичката. Бидете особено внимателни со движењата во овој дел. Не брзајте и немој да бидете агресивни.

Со устата опфатете го врвот од пенисот и дозволете му да го почувствува топлиот здив. Тоа ќе го возбуди доплнително.

Напиши коментар