After Midnight

И со мал пенис до големо задоволство

Во ерата на јавни дебати околу големината на машкиот полов орган, Лилипутанците секогаш остануваат посрамотени за сметка на Гуливер, меѓутоа како што секоја работа во животот си има свои маани, но и предности, така е и со малиот пенис.

Одговорот дали е подобар мал или голем автомобил варира од личност до личност во зависност од желбите, потребите и способноста на возачот, така е и со пенисот. Малиот пенис е како малиот автомобил, па можете да го паркирате практично секаде, што значи ќе можете слободно да уживате во оралниот и аналниот секс.

Запомнете сексот е желба, љубов, уживање, откривање на неоткриеното, возбуда и игра со допири, не само трка по оргазам. Иако веќе чуено, но сепак поважна е неговата техника отколку големина.

ПОСВЕТЕТЕ СЕ НА ПРЕДИГРАТА:

Ако имате партнер со мал пенис тогаш посветете доволно време на предиграта. Потоа тој дури и малку да пенетрира во вас, вие ќе бидете на чекор од оргазмот.

СООДВЕТНИ ПОЗИ ЗА МАЛ ПЕНИС:

Кучешка

Ако го погоди вистинскиот агол под кој го става неговиот пенис во вашата вагина, тогаш дури и многу малиот пенис ќе изгледа како голем.

Најдобро е да легнете со рамениците и главата опуштени на перницата, а задникот дигнат високо во воздухот. Грбот нека ви биде свиен и нозете споени.

Во оваа положба ќе се чувствувате пријатно и опуштено, а вашиот партнер одзади ќе може да изведува разни маневри и да пенетрира длабоко.

Змија

Легнете на стомак со нозете споени заедно. За поголема удобност под колковите можете да си ставите перница.

Тој нека се смести над вас и со нозете нека ги обвитка вашите. Ќе може да ви ја рашири вагината со рацете, да пенетрира длабоко во вас и да ужива во ударите со вашиот задник.

Зајачки очи

Зајаците се многу динамични животни, па и вашата вагина за оваа поза треба да биде многу флексибилна.

Легнете на грб, а под својот задник ставете перница така што вагината ќе ви биде лесно достапна. Нозете повлечете ги кон себе стегнати така за колената да ви бидат колку што е можно поблиску до устата.

Во оваа поза ќе имате чувство дека тој потполно ја исполнува вашата вагина.

Нозе во вис

Легнете на грб во мисионерската поза, а тој нека биде на колена помеѓу вашите нозе. Дигнете ги нозете горе, тој нека ве фати за глуждовите, нека ви ги рашири и нека ви ги држи така додека пенетрира.

За поголемо задоволство можете да му ги ставите нозете на рамениците, а тој нека се навали напред.

V- форма

Легнете на грб, партнерот нека биде зад вас и нека ви ги дигне нозете во воздух, држејќи ве за зглобовите.

Нозете нека ви ги држи раширени во т.н. V-форма и потоа нека пенетрира во вас.

Седење на раб

Седнете на работ од креветот или масата, а тој нека влезе во вас. Малку нагорниот агол ќе направи пенисот да удира во ѕидот од вашата вагина и ќе почувствувате пријатен притисок, а тој теснина.

Со овие секс пози вие ќе ја почувствувате потребната доза на исполнетост, а тој на теснина, па на крајот двајцата ќе бидете среќни и задоволни.

Напиши коментар