After Midnight

Како да го “збудалиш” од задоволство?

За тоа како да го задоволиш мажот во кревет се пишувало, се пишува и ќе се пишува многу… Но, вистината е дека не потребно до совршенство да владеете со Кама Сутра, за да испорачате неверојатно задоволство кон партнерот. Има нешто без кое се друго не вреди…

Покажете, кажете, вреснете, дека да бидете во неговите прегратки многу ви се допаѓа. Многу! Претставниците на посилниот пол сакаат кога жената го гали нивното его, а во креветот создава се поголема врева! Да гледа и да слуша дека неговата партнерка доживува вистинска наслада со него… Ете тоа го тера мажот да умре од задоволство!

Докажано е дека колку повеќе врева се крева за време на сексот, толку посилно е задоволството на партнерите по него. И тоа важи особено за мажите кои се чувствуваат среќни, знаејќи дека ја задоволиле жената до себе. Убаво, нели?

Напиши коментар