← НАЗАД НА БОЗА

Како да препознаете кој парфем е копија, а кој оригинал?

Како да препознаете кој парфем е копија, а кој оригинал?
1698 Читања

Сведоци сме на разни манипулации кој секојдневно се случуваат од уличните продавачи, па дури и во реномирани продажни места. Но, сепак пости начин како може да се открие кој е навистина оригинален  парфем, а кој е само верна копија.

Во продолжение има видео на кое има претставено 8 начина како да препознаете оригинален парфем.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk