After Midnight

Мислите дека го губи интересот за вас?

Ако се најдете во ваква ситуација, не очајувајте, тоа не значи дека е крај.

Еве што треба да направите:

1. Не паничете

Промената е дел од секој однос. Некои периоди се потешки други полесни.

Сконцентрирајте се на големата слика, само затоа што променил некои ставови не значи дека завршил со вас.

2. Не дозволувајте им на емоциите да го надвладеат разумот

Иако тоа не е секогаш лесно, обидете се да не зборувате преку емоциите. Пробајте да разговарате кога вашите емоции не се дополнително зголемени како на пример кога сте во ПМС или по неколку чаши вино.

3. Искрено разговарајте со него

Комуникацијата е клучна. Искрено кажете му дека сте забележале промена кај него и прашајте го како се чувствува и што можете да направите вие.

Бидете објективна и мирна во текот на неговиот одговор.

4. Разгледајте ја добро целата ситуација

Луѓето често градат навики кои можат негативно да влијаат на нивните партнери, а за тоа да не се свесни.

Дали сте направиле нешто што допринело тој така да се чувствува?

Немојте да бидете премногу строга со себе, но научете да прифатите дел од одговорноста.

5. Почнете да ги решавате проблемите

Откако искрено разговаравте со него, време е за промена на ставот и работа на потенцијалните решенија.

Плачењето изгледа полесно, но со тоа ништо нема да решите.

6. Освојте го повторно

И мажите сакаат да бидат освојувани, само на поинаков начин од жените.

Вие веруваме најдобро знае

Напиши коментар