After Midnight

На ова ниту еден маж нема да одолее

Многу работи му се важни на мажот, кога станува збор за жената. За да ја упростиме работата направена е анкета од која е дојдено до заклучок кои се оние основни работи на кои паѓа секој маж.

–       На секој маж значајно му е жената да знае да сослуша. Секој маж кога ќе се најде во неубава ситуација посакува да има партнерка која ќе стои покрај него и ќе знае да го сослуша.

–       Спонтан бакнеж. Мажите ги сакаат спонтаните жени. Сакаат кога спонтано ќе ги бакнете, особено оној бакнеж за добро утро или за добра ноќ…

–       Мажите сакаат кога партнерката ќе го засака нивното домашно милениче. За нив е многу привлечно кога ќе ја видат партнерката како се грижи за нивното чупаво милениче.

–       Иако сметаат дека тие се најдобри возачи сепак привлечно им изгледа жена која успешно се снаоѓа зад воланот.

–       Смислата за хумор е една од главните особини кои мажите ја бараат кај партнерката.

–       Мажите сакаат кога нивната партнерка убаво готви. Причината за тоа е што сето тоа ги асоцира на топол дом и поврзаност.

–       Мажите сакаат кога жените уживаат во јадењето, кога не се заморуваат со броење на калории.

–       Мажите сакаат жени кои самите знаат да се грижат за себе. Кревките домаќинки се минато.

–       На мажите убавината им е многу важна. Секој маж покрај себе сака убава и негувана жена.

–       Мажите сакаат жени кои имаат самодоверба, кои знаат да се носат со она што го имаат.

–       Мажите сакаат жени кои не се срамат да потегнат иницијатива за секс.

Напиши коментар