After Midnight

На што “паѓа“ секој маж

Уметноста на заведувањето не е некоја голема мистерија. Тоа е вешина која лесно може да се научи.

Денес ви носиме неколку едностави трикови и чекори на кои тој нема да остане рамнодушен…

Воспоставите контакт со очите

Не избегнувајте да го гледате во очи во текот на разговорот.

Допрете го

Лесен допир по рамето кога ќе се насмеете на неговата шега.

Шепнете му на уво

Шепотот го поттикнува чувството на интимност бидејќи мора да се приближите еден до друг за да се разберете.

Насмејте се “палаво“

Мажите сакаат дами со смисла за хумор. Секако немојте да претерувате со шеги на негова сметка, барем не на почетокот.

Флертувајте

Флертот е главно оружје на секоја заводничка. За некои тоа е лесна задача додека за други не толку едноставна метода на заведување.

Најважно е да бидете опуштена.

Напиши коментар