After Midnight

На жените им е потребно повеќе од пенетрација за да се возбудат

Според новото истражување, на жените им е потребно повеќе од пенетрација за да се возбудат за време на сексот.

Еве кои места не треба да бидат пропуштени со цел на поголемо уживање на двете страни…

Вашите стапала
Хм… совршен изговор за добра масажа на нозете. Не е само што олеснувањето од стресот ќе направи полесно да се расположите, но секој нерв во вашите стапала ќе помогне во возбудата.

Вашиот врат
Тенката, чувствителна кожа на вашиот врат прави секој бакнеж и допир да зрачи низ вашето тело, правејќи ве подготвени за главниот настан. Плус, вашиот дечко ќе може да го почувствува вашиот пулс и чукањето на срцето кога ве допира таму…

Вашиот стомак
Температурата е клучот тука. Нека ви протрие коцка мраз по вашите брадавици и вашиот стомак, или да стави растопено чоколадо околу папокот и да го лиже потоа. Промена на температурата ја носи крвта во областа, и знаете што е во близина на вашиот стомак…

Вашите ушни школки
Се разбира дека слатките нешта се убави, но шепотот во уво, исто така, ја стимулира меката кожа на ушната школка. Нивното цицање не е лоша идеја исто така.

Вашата усна
Некои жени не можат воопшто да бидат возбудени без бакнежи. Бонус поени ако го држи вашето лице додека ве бакнува. Колку поголем контакт со кожата, толку подобро.

Вашите препони
Вашиот горен дел од препоните имаат речиси ист број на нервни завршетоци колку и вашите интимни делови. Па нежно галење со рацете е добредојдено пред главната акција.

Вашите брадавици
Многу момци не им ја даваат љубовта на брадавиците кои ја заслужуваат, или вистинскиот вид на љубов. Можеби нежното нивно милување ве излудува, или можеби ви треба посилно стискање за да ве возбуди. Секоја брадавица е различна, па треба да се изјасните за како ви се допаѓа.

 

Напиши коментар