Free zone

Направете го овој тест и проверете колку сте концентрирани

Нивото на концетрација се менува во текот на денот и зависи од неколку фактори. Ви претставуваме интересно видео кое ќе ви помогне да ја видите вашата моќ на перцепција во моментот. Ова видео се состои од едноставен тест – девојката последователно ги покажува  картите, а вие треба да бидете внимателни и да изброите колку црвени карти од нив се во црвена боја.

Бидете внимателни сите детали се важни

Напиши коментар