← НАЗАД НА БОЗА

Одлична поза: Разбудете го животинскиот нагон во него!

Одлична поза: Разбудете го животинскиот нагон во него!
376 Читања

Оваа поза е идеална за стимулација на Г-точката a погледот на вашите облини дополнително ќе ја загреe атмосферата.

Вие сте на колена на работ од креветот во кучешка положба, додека трупот и грбот ви се наоѓаат во паралела со креветот, а задникот ви е благо кренат.

Партнерот е зад вас. Со оглед на тоа што неговите нозе се наоѓаат на надворешната страна на вашите, партнерот собутовите може да ги стега вашите колена  и да го зголемува триењето.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk