After Midnight

Опуштеноста е поважна од вештините

Живеjте за моментот

Подгответе романтичен амбиент. Потрудете се во моментот на интимноста да не размислувате за работата, неплатените сметки и секојдневните грижи. Исклучете го телефонот и пуштете тивка музика. Концентрирајте се на интимноста која ја делите со партнерот. Потоа започнете ја предиграта и која ќе биде вовед во “дива ноќ”.

Бидете гласни

За време на сексуалниот однос не би требало да се срамите. Флертувајте и шепнете слатки и безобрази нешта кои можат да го поправат вашето расположение и дополнително да се возбудите. Кажете му што сакате. Нема причина за срам.

Играјте љубовни игри

За целосно да уживате во сексот, морате активно да учествувате во него и да имате еротичен пристап. Зашто да чекате вашиот партнер да биде иницијатор? Станете “шефица” во спалната соба и дајте му на знаење што очекувате.

Изненадете го партнерот

Во спалната соба би требало понекогаш да пробате нешто ново за да ја избегнете рутината. Гледајте заедно еротски филм или купете секси долна облека кои ќе ве направи да бидете поатрактивни.

Напиши коментар