After Midnight

Откриена најголемата тајна за врвен секс

Не се само предиграта и секси долен веш совршена подготовка за врвен секс. Не, постојат толку детали кои може да допринсат за многу поголемо уживање, а сите можат да ги применат.

Британските експерти (не е познато како) дошле до интересен заклучок во кој се тврди дека изговарањето на зборовите „те сакам“ за време на самиот чин, многу допринесува за „квалитетот“ на сексот.

Наводно, анализата опфатила дури 39.000 луѓе, а резултатите велат дека е добро да комуницирате за време на сексуалниот чин.

Напиши коментар