After Midnight

Овие женски особини кои се магнет за мажите

Да не се лажеме со физичкиот изглед – самодовербата е најдобриот афродизијак кој една жена го поседува, а не обемот на градите.

Ако некогаш се прашувате како баш несовршените жени се магнет за спротивниот пол, ова се нивните 10 тајни особини:

1. Независни се.

2. Никогаш не ги бркаат мажите.

3. Знаат да останат таинствени.

4. Не се лесно достапни, па ги тераат мажите да фантазираат за нив.

5. Не дозволуваат да ги совладаат слабостите.

6. Тие го распоредуваат своето време.

7. Имаат смисла за хумор, понекогаш и на своја сметка.

8. Свесни се за своите вредности и бараат почитување на истите.

9. Имаат и други интереси, освен мажите во кои се заљубени.

10. Кон своето тело се однесуваат достоинствено и се грижат за него, а за возврат го бараат истото од мажот.

Напиши коментар