After Midnight

Секс без оргазам е како сладолед без шеќер!?

Најнов тренд во светот е сексот без оргазам, кој според експертите прави чуда во врските.

Сексот без оргазам за многумина е досаден секс, но можеби овој најнов тренд е токму она што и е потребно на вашата врска.

Сексот без оргазам е терапија под името Karezza, со цел да ја зголеми интимноста на чинот и блискоста на двојката. Сексолозите советуваат дека двојките наместо на оргазмот, треба да се концентрираат на миризбите, звуците и чувствтвата кои се јавуваат за време на водењето љубов.

Холандските научници тврдат дека човековиот мозок за време на секс е сличен како оној на завнисниците на хероин. Добро е чувството, но кога ќе го снема доаѓа до опаѓање на ентузијазмот, а на телото му е потребно некогаш и 15 дена за да се врати во нормала.

Дали вие би го пробале овој вид на секс?

Напиши коментар