← НАЗАД НА БОЗА

Спојте ги вашите дланки и ќе видите каков ќе ви биде бракот

Спојте ги вашите дланки и ќе видите каков ќе ви биде бракот
448 Читања

Дали некогаш размислувате за својот љубовен живот и брак? Вашите дланки го кријат одговорот кој ќе ви ја отстранат секоја дилема и ќе ви покажат што ве чека во иднина.

Спојте ги дланките и обрнете внимание на најголемите линии.

1.Кога и двете линии се во иста рамнина: Ако линиите на двете дланки се во иста рамнина, тоа ви покажува дека ќе бидете во брак со личност која ќе ве прифати и сака, особено вашите пријатели и семејство.

Исто така откриваат дека сте нежна личност, која е аналитична и поседува здрав разум. Секогаш сте подготвени на се и мразите кога работите ќе се случат изненадно.

dlanki6

2.Кога линијата на десната рака ќе биде над линијата на левата: Во овој случај ќе бидете во брак со личност која е постара од вас.

Апсолутно сте фокусирани на секоја задача која ќе се најде пред вас и воглавно вас не ве интересираат многу што другите зборат и мислат за вас.
Единствено ви е грижа за она што вие се занимавате.

3.Кога линијата на левата рака ќе биде над линијата на десната: Вашиот партнер ќе биде личност која уште студира или е студент или личност со друга националност.

Позицијата на линијата исто така говори за вашето однесување – агресивни сте по природа и создавате шанси наместо да ги чекате.

Така, сакате предизвици кои ве тестираат затоа што тогаш можете да ги решите и така да станете подобра личност.

Позицијата на линиите открива дали сакате партнер кој е самоуверен, полн со страст и кој вас бурно ве сака и реагира на вашата љубов.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk