Free zone

Ставете масло во лушпа од мандарина. Ќе се случи нешто МАГИЧНО!

Мандарините се исклучително вкусни! Особено на зима, кога ги конзумираме затоа што се полни со витамини.

Но, секогаш зад нив останува лушпата. Наместо ја да фрлате, можете да ја трансформирате во уште еден декоративен детал – свеќа!

За тоа ви се потребни: мандарина, нож, масло, кибрит.

Во видеото во прилог погледнете како да направите миризлива свеќа од лушпа од мандарина:

Напиши коментар