After Midnight

Женски потези кои го излудуваат секој маж

Психолозите се согласуваат дека неизвесноста е една од најчестите причини за љубомора. Без оглед на тоа колку мажите имаат сабодоверба, доволен е само еден “женски потег”, за тие да полудат од љубомора.
Мажите полудуваат кога жените:

Флертуваат со друг
Се смеат на шегите на некој друг
Се допишуваат со друг
Имаат најдобар пријател
Имаат прекувремена работа
Ги споменуваат старите добри времиња
Одат на одбор со пријателите

Доколку не сакате да предизвикате љубомора кај вашиот партнер, избегнувајте ги овие неколку “женски потези”.

Напиши коментар