After Midnight

Зошто мажите обожаваат срамежливи девојки?

Срамежливоста не е проклетство, тоа е само вашиот избор да изградите ѕид околу себеси а многу мажи сакаат мистериозни девојки кои малку зборуваат. 

1. Срамежливите жени за мажите се како мозаик и тој никогаш нема да знае дали ја прави вистинската работа за да ги импресионира. Тие се предизвик за мажите.

2. Мистериозноста и срамежливоста ќе ги сокријат вашите емоции а мажите ќе треба повеќе да се потрудат за да ве задоволат.

3. Срамежливоста е слатка и женствена а мажите полни со тестостерон сакаат вакви девојки.

4. Срамежливоста значи и помал контакт со други лица што ќе му влее сигурност на мажот.

5. Нежноста и кршливоста во разговорите ќе биде магична за нив.

6. Срамежлива девојка во јавноста, која не е толку срамежлива во креветот е сон на секој маж. Тие сакаат срамежлива девојка но дива во креветот.

7. Мажот ќе се чувствува како ваш заштитник и проработувањето на овој негов природен инстинкт ќе направи да се чувствува одлично.

8. Тивкиот глас на срамежливите девојки ќе направат мажот да зјапа во нивните фасцијални изрази и говорот на телото за да ги прочита а сето ова ќе му изгледа магично убаво.

9. Денес се поретко има вакви девојки, па затоа се попосакувани.

10. Ваквите девојки се личности од доверба, а срамежливоста само го потврдува тоа.

11. Врските со срамежливите девојки траат подолго затоа што е потребно подолго време да се запознаете и се гради посилна поврзаност.

Напиши коментар