After Midnight

4 Тајни како да ја доведете партнерката до оргазам

Таа го свива грбот, воздивнува и стенка. Импресионирани сте од вашата способност да ја донесете до врвот, но сепак низ мислите ви поминува прашањето: “А што ако глуми?” или “Ако не глуми, како повторно да го притиснам магичното копче?”. Еве 4 тајни како да ја довдедето до оргазам.

1.     Ставете мажествен парфем

Чувството за мирис е најсилно кога станува збор за секс. Првата причина е дека машки парфем кој ќе ја потсети на тестостерон ќе и го вивне либидото до небо. И бебешка пудра би имала сличен ефект, бидејќи кај жената може да ја разбуди желбата за размножување. Втората причина е дека центрите за мирис, секс и сеќавање се наоѓаат блиску и мирисот на возбуда остава трајна импресија.

2.     Стоплете и ги стопалата

Секој маж знае дека жените сакаат да си ги стоплат стопалата меѓу неговите нозе. Топлите  стопала допринесуваат жената да се чувствува опуштено, па полесно ќе ја соблечете за разлика ако и е ладно. Но, топлите стопала се важни и за да се доживее оргазам. Според холандските научници од универзитетот во Гронинген, шансите се поголеми за 30%. Масажа со затоплувачки гел може многу да помогне.

3.     Фокусирајте се на страните на клиторисот

Ако поминувате со јазикот по нејзиниот клиторис, сконцентрирајте се и страните. Напорзо вашата партнерка ќе воздивнува како луда. Директната стимулација на клиторисот може да биде преинтензивна, и концентрацијата на страничните точки многу помага.

4.     Бакнете ја десната страна на нејзиниот р’бет.

Допирот на десната страна на р’бетот ќе ја возбуди повеќе од допир на левата страна, можеби затоа што левата страна хна мозокот ја контролира нејзината десна страна. Без разлика дали ја бакнувате или нежно ја галите, движењата кои ги правите треба да бидат кружни. Кружните движења се многу пинтензивни.

Ако сте и го пружиле вистинскиот третман, нејзината кожа ќе се зацрвени, ќе и се прошират зениците, делови од телото ќе и треперат, ќе се турка во вас се додека не може повеќе. Тоа е. Ако сте ја довеле до вистински оргазам, ќе знаете.

Напиши коментар