After Midnight

4 техники кои ќе ја направат мисионерската поза повозбудлива

Меѓутоа, баш поради тоа што е толку популарна, оваа поза често знае да биде здодевна. Тоа е причината зошто паровите испробуваат различни пози – за да ја освежат и разубават акцијата во кревет.

Но, не мора да барате нови пози, доволно е да промените неколку нешта за вашата мисионерска поза да ви пружи сосема поинакво искуство:

1. Кругови

Потрудете се да правите кружни движења со колковите за да подобро да се стимулирате, а тоа да доведе до поголемо задоволство. На овој начин, пенетрацијата и сексуалното задоволство ќе бидат многу попријатни и подобри.

2. Триење

Кога е во прашање пенетрацијата, потрудете се да направите остар агол. Ако пенисот се трие од ѕидовите на вагината и клиторисот, тогаш уживањето ќе биде многу поголемо.

3. Забодување

Во текот на пенетрацијата, мажите одвреме-навреме треба комплетно да го вадат пенисот, па потоа повторно да го вратат. Ова ќе создаде многу подобра стимулација на половите органи, а со самото тоа и поголемо сексуално задоволство.

4. Удар на вепарот

Не сме сигурни зошто оваа техника се нарекува така, но таа ќе ви пружи одлично искуство. Додека вршите пенетрација пробајте да се помрднувате на левата и десната страна и да вршите притисок на ѕидовите на вагината.

Напиши коментар