← НАЗАД НА БОЗА

Еве како женската самодоверба варира низ годините

Еве како женската самодоверба варира низ годините
242 Читања

Дали сум доволно убава? Дали сум секси? Дали претерав со мини сукњата? Зошто никој не ме забележува? Зошто сите ме гледаат? – се прашањата кои ги измачуваат припадничките на понежниот пол низ годините. Сепак постојат и животни фази кога овие работи на жените воопшто не им се важни.
Погледнете како изгледа растењето на една просечна жена, од периодот на самоуверено девојче која станува збунета млада девојка која не е на јасно за што служат набрекнатите гради, преку зрела дама сигурна во својата сексуалност, па се до стара мудра бабичка.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk