← НАЗАД НА БОЗА

Кој подобро поминува убавиот или упорниот?

Кој подобро поминува убавиот или упорниот?
404 Читања

Мажите кои го преценуваат својот физички изглед се во предност кај жените, покажаа неоддамнешните истражувања.

Самодовербата е клучна кога станува збор за освојување на жените. Мажот кој е задоволен со својот изглед, каков и да е, е сигурен во себе. Со сигурноста и приоѓа на жената, а таа тоа го чувствува.

Истражувањата покажале дека дури и најубавиот маж, ако нема самодоверба, ако е несигурен кога и приоѓа на жената ги губи шансите кај неа. Сигурноста и упорноста се многу важни особини за жената. Се разбира и физичкиот изглед има влијание, да не бидеме погрешно сфатени, но дајте си малку повеќе верба во себе, тоа е клучното.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk