Free zone

Ова се најголемите баксузи според хороскопот

Нема човек кој во некој период од животот не помислил дека е роден баксуз. Ова се трите астролошки знаци кои најчесто се прашуваат што згрешиле за да ги снајде таква судбина:

Девица

Девиците се вешти во решавањето на туѓи проблеми  и делење совети, но самите на себе не знаат да си помогнат. Кога се нервозни, чистат и полираат, па животниот простор им е толку беспрекорен, што на гости се чувствуваат малку непријатно, напнато и неудобно. Нивниот живот постојано ги изненадува. Таман сè средиле, а на тепихот се истура чаша црвено вино. Кога таман ќе се заглават во нечиј емотивен компас, се случува нешто неочекувано, заради што повторно мораат да ги испитуваат и менуваат работите. Цел живот исправаат некои грешки и често се прашуваат со што ја заслужиле таа казна.

Вага

Она што Вагите ги вади од кожа е неправдата. За жал, ја воочуваат насекаде околу себе и често пати таа е причината која им го нарушува  мирот и среќата. Спаѓаат во оние луѓе кои прво зборуваат, па потоа со денови размислуваат што попаметно можеле да кажат. Сакаат да изигруваат детективи, да откриваат изневерувања и лажговци, само проблемот е во тоа што се сфаќаат лично. Дури и кога ги решаваат туѓите проблеми, тие ги сфаќаат како свои. Најголемиот баксуз за Вагите е стареењето, затоа што им пријаат убави луѓе и луксузни предмети.

Риби

Рибите сами по себе се проклетство. Слабо стојат со реалноста, па постојано запаѓаат во незгодни ситуации. На негативните животни околности реагираат бурно и непромислено. Во нивната глава си имаат зацртано како треба да им изгледа животот и колку совршено треба светот да функционира. Затоа што реалноста излегува многу поразлична, често се опиваат од мака. Кога ќе се најдат пред проблем кој тешко се решава, обично се затвораат во својот свет.

Напиши коментар