After Midnight

Овие делови од машкото тело не смее да ги запоставите во предиграта!

За добар секс, неопходна е добра предигра. Иако веројатно имате омилени места на неговото тело, сексологот Емили Морс тврди дека атмосферата ќе ја вжештите само ако правилно ги насочите допирите и јазикот.

Овие 5 делови никако не смее да ги запоставите, а еве што точно треба да правите:

Уши

Со јазикот лесно преминете врз надворешните работи на неговото уво. Тука се наоѓаат многу нервни завршетоци.

Усни

Наместо да се бакнувате, пробајте да ги лижете усните како сладолед.

Брадавици

Тој сигурно сака да си игра со вашите гради и брадавици, но тоа е и машка ерогена зона. Затоа започнете со благи допири, а потоа оставете му да ви каже што му одговара.

Врат

Со јазикот преминете по вратот и спуштете се до клучната коска. Сигурно ќе ви ја возврати услугата.

Колкови

Потпрете се на неговите колкови со вашите. Набрзо ќе откриете колку тоа му одговара.

Напиши коментар