Free zone

Реченици и цитати кои го карактеризираат твојот хороскопски знак!

Овен
1 . He ви советувам дa не се согласувате со мене!
2 . Прво дејствувам , а потоа може и да размислам!
3 . Зошто да запрам само затоа и другите запираат?
4 . На мене нема да ми се случи ова !
5 . Не можете да направите ништо онолку добро колку што го правам јас !
6 . Најпријатно ми е да се слушам себеси додека зборувам !
7 . Инаетот е позитивна особина!
8 . Сакам да давам совети на другите!
9 . Овенот е добар , кога наоколу нема други овни !
10 . Не помислувај да ме нападнеш , бидејќи ќе се повредиш !

Бик
1 . Никогаш не жалам за потрошените пари!
2 . Не сакам ништо од тебе , но не давам и ништо мое !
3 . Ќе направам сѐ за да нема скандал!
4 . Додека одмарам-не ме закачај! !
5 . Го претпочитам удобниот тросед наспроти убав поглед.
6 . Јадењето е совршенство!
7 . Јас сум дете на судбината !
8 . Ако некој друг наместо мене може да заврши некоја работа, нека го направи тоа!
9 . Сакам најубави предмети !
10 . Сонувам да работам како дегустатор !

Близнаци
1 . Денес сум подобар од вчера
2 . Информацијата е клучот за победата !
3 . За совети се слушам само себе!
4 . Можам да бидам на неколку места истовремено, треба само да посакам !
5 . Ја реализирам секоја своја идеја!
6 . Треба да имам телефон и телевизор во секоја соба !
7 . Кој доцни, лошо му се пишува!
8 . Никогаш нема да се предадам во борбата со животот !
9 . Сакам да купувам, но некој друг треба да ми каже што да се купи !
10 . Треба да имам многу од сè!

Рак
1 . Мојот дом е мојот замок !
2 . Посветен сум на семејството !
3 . Трпението е највисока доблест !
4 . Победата е на оној кој бил трпелив!
5 . Сакам во мојот дом да има гости!
6 . Најважно во животот е маса со многу грицки и благо на неа!
7 . Немам толку многу пари за да купувам евтини работи !
8 . Треба да имам сопствена соба , во која можам да останам сам!
9 . Не заборавам ништо !
10 . Не купувам ништо ново , ако старото е уште цврсто !

Лав
1 . Дојдете со мене , јас ќе ве водам !
2 . Треба јас да сум потпора на другите , а не тие на мене !
3 . Добриот збор железни врати отвора!
4 . Светот се врти околу мене !
5 . Подобро спокојна работа отколку висока плата!
6 . Трошам толку колку што заработувам – сè!
7 . Толку сум софистициран што си купив пијано , иако никој не може да свири на него !
8 . Јас се смеам , но тоа ми дава можност да те манипулирам !
9 . Не работам на незначителни проекти!
10 . Ако имате потреба од топлина и мудрост , приближете се до мене !

Девица
1 . Ќе ве престигнам сите со работа и упорност !
2 . Скромноста е еден од моите добри страни!
3 . Служам на другите , но живеам за себе!
4 . Околу мене сè треба да биде во полн ред !
5 . Срцето е секогаш подредено на мојот мозок !
6 . Ако има дамка на ѕидот , ќе направам ремонт !
7 . Сакам се да е под мој надзор!
8 . За моето семејство, ќе одам и пеш по светот!
9 . Жената треба да е вистинска дама !
10 . Сам/а ги одбирам пријателите и не простувам навреди !

Вага
1 . Не можам да живеам без партнер!
2 . Никогаш не се расправам , бидејќи тоа ме прави нервозен/а !
3 . Се согласувам со тебе , само за да не спориме, а не затоа што навистина се согласувам!
4 . Може да прекршам секој принцип , ако сум убеден/а во тоа !
5 . Може да убедам секој во сè !
6 . Убавината ќе го спаси светот!
7 . Секогаш сум во добро расположение !
8 . Континуирано двоумење !
9 . Човек не може да е само лош или само добар !
10 . До крајот на натпреварот не можам да одлучамза кој тим сум !

Шкорпија
1 . Ако те обожавам- за тебе сѐ правам со задоволство!
2 . Под секој камен може да е скриена змија и јас се чувам !
3 . Дајте ми сериозна причина , за да се насмеам !
4 . Сакам да сакам!
5 . Можам да убијам со префинет гест!
6 . Ако ми веруваш , може и да не те гризнам !
7 . Не сакам да покажувам чувства !
8 . Би помогнал на секој ако после ми е благодарен !
9 . Сакам да сум во центарот на вселената!
10 . Јас сум кактус – цветам само за одредени луѓе !

Стрелец
1 . Сите луѓе се добри !
2 . Никогаш не заборавам некого, кој ми помогнал !
3 . Сакам да патувам !
4 . Не се позајмувам !
5 . Никој нема право да ми се лути !
6 . Сакајте ме , бидејќи заслужувам !
7 . Не жалам за ништо што сум направил !
8 . Со работа се гордеат само оние луѓе кои немаат со што друго да се пофалат !
9 . Не се грижам без потреба!
10 . Секој треба да ги исполнува своите обврски !

Јарец
1 . Може да се издржи секое оптоварување !
2 . И сам воинот е воин .
3 . Не учествувам во нелегални зделки , бидејќи ќе ме фатат!
4 . Сакам да имам скапоцености , кои сум купил сам!
5 . Животот е воз , кој застанува на различни станици !
6 . Сакам да сонувам и да фантазирам !
7 . Човек треба да се бори за своето место!
8 . Сонувам да достигна врвот , само за да погледна ништожници , кои се искачи одоздола !
9 . Никогаш не стареам !
10 . Имам трпение , ќе почекам !

Водолија
1 . Секогаш сум различен !
2 . Ако сакаш да бидеш со мене , стани таков каков што сакам јас да бидеш!
3 . Не почитувам предрасуди !
4 . Сигурен сум дека иднината е прекрасна!
5 . Тешко е да сум совршен, но ми се наметнува !
6 . Добрато намера е поважна од спроведувањето !
7 . За да си пронаоѓач, треба да отфрлиш се што е старо !
8 . Во животот има многу поважни работи од сексот !
9 . На прво место се моите пријатели , а за своето семејство ќе се грижам, ако ми остане време !
10 . Нема подобар од мене !

Риби
1 . Срцето раководи со телото и умот !
2 . Алкохолот ми помага !
3 . Никој не може да ми каже што да правам !
4 . Не одложувај за утре она што може да се заврши задутре !
5 . Ветив , но кога ќе го направам тоа – не знам !
6 . Работам полека , бидејќи така ми се допаѓа !
7 . Можам да направам анализа на секој човек , но не можам да дознаам за себе си !
8 . Човек треба да е флексибилен , за да се наведнуваа и да не се скрши!
9 . Не е важно што правам , најважно е дека изгледам зафатен !
10 . Ако ме бутнеш, ќе се лизнам !

Напиши коментар