After Midnight

Секс поза – Пеперутка

Пеперутка е прекрасна поза за оние коишто сакаат да ги испробаат куќните елементи, мебелот, скалите и сè она што ќе им се види удобно за секс.

Главното во оваа поза се состои во тоа што девојката треба да биде легната или потпрена на креветот, а дечкото е оној којшто е надвор од него и пенетрира.

Убавината во оваа поза е тоа што може да биде практикувана апсолутно секаде низ домот. Основната позиција на партнерите е кога девојката лежи на работ од креветот, на пример, а дечкото е клекнат пред неа. Во овој случај тој има комплетна контрола над неа, а особено е добро тоа што рацете се комплетно слободни, како неговите, така и нејзините.

Можеби ќе биде добро дечкото да стави перничиња, или некој помек предмет под колената, за да не му останат модринки потоа.

Напиши коментар